Action Grou rond 15 november open

Grou krijgt Action

Grou – Op de vacaturesite van Action vraagt deze landelijke keten om diverse medewerkers voor een nieuw te vestigen winkel in Grou. Het ligt in de planning dat de winkel tussen de Mitra en het Kruidvat in week 46 – rond half november open gaat.

Vandaag staan de deuren van de toekomstige locatie al open. En is men bezig de boel op te meten. Al verschillende jaren wordt er in Grou gespeculeerd of er een Action komt. Het nu leegstaande winkelpand tussen de Mitra en het Kruidvat wordt hierbij regelmatig genoemd. 

Vacatures

In de nieuwe vestiging in Grou is plek voor verschillende soorten werk. Zo vraagt men een vulploegleider, vulploegmedewerkers, winkelmedewerkers, bijbaan medewerkers, een bedrijfsleider en een assistent-bedrijfsleider.

Action Grou rond 15 november open

Action Grou gaat rond 15 november open. Foto: Press4All

Welkom

Buurman Tie-Ids Breeuwsma van de Mitra is blij met de komst van de nieuwe buurman. “Dat brengt wat extra leven op dit winkelplein”, laat hij verheugd weten. “De Action is welkom in Grou.” Zoals het er nu voor staat wordt de dichte wand vervangen voor beglazing.

Historie

Het bedrijf begon in 1993 als een klein winkeltje in Enkhuizen gestart door Gerard Deen en Rob Wagemaker. Later kwam hier nog Boris Deen bij. Nog datzelfde jaar kwamen er vestigingen in Noord-Holland bij. In 1994 breidde de keten met nog eens vijf winkels uit om in 2002 op 94 winkels te komen.

Opening

De keten maakt flink vaart om de Action winkel in Grou zo snel mogelijk te openen. Het ligt in de planning dat de winkel in week (46) van 15 november open gaat.