Armosa neemt Span Groothandel Grou over

Grou – Het familiebedrijf Span Groothandel in Grou is met ingang van donderdag 3 juni onderdeel geworden van het Belgische bedrijf Armosa.

Al meer dan vijftig jaar is het Grouster bedrijf actief in de agrarische sector. Span Groothandel beschikt over een ruim assortiment producten voor de veehouderij, kleine huisdieren, afrasteringen, bestrijdingsmiddelen en bijvoorbeeld graszaden. Armosa is specialist in het ontwikkelen en produceren van oplossingen voor ongediertebestrijding en -preventie.

Blijft in Grou

Dankzij de extra deskundigheid en mogelijkheden vanuit Armosa, verwacht Span beter te kunnen adviseren en ondersteunen met doeltreffende oplossingen. Voor de negen personeelsleden van de groothandel verandert er verder niets. Ook blijft Span Groothandel gewoon in Grou gevestigd

Span Groothandel blijft ook na deze overname veel waarde hechten aan het opbouwen van een goede relatie met klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken weten ze wat er leeft in de agrarische branche. Al meer dan 50 jaar!

Bron: AgriHolland