Benefietconcert voor dressuuramazone Rixt van der Horst

GROU – Inwoners van Grou en leden van paardrijvereniging HSF de Pikmarruters organiseren vrijdag 10 juni een benefietconcert voor Rixt van der Horst. De dressuuramazone speelt in de absolute wereldtop in het paralympische speelveld met haar paard Uniek. Door de geldinzamelingsactie in Partycentrum De 2 Gemeenten wordt geprobeerd haar deel te laten nemen aan de Paralympische Spelen in Rio.

Rixt van der Horst werd tien weken te vroeg geboren en heeft hier meerdere handicaps aan overgehouden. In 2014 won ze desondanks op de Wereldruiterspelen in Normandië twee gouden medailles en één zilveren teammedaille. Ook werd ze uitgeroepen tot Rabo Talent van het jaar.

Deelname aan ’s werelds grootste sportevenement, de Paralymische Spelen 2016 in Rio, betekent een hoop voor Van der Horst. Een kostbare reis waarvoor alle artiesten geheel belangeloos een benefietconcert in Partycentrum De 2 Gemeenten in Irnsum houden. Om 21:00 start het concert.

De line-up van dit concert:
Finalist van The Voice of Holland, Johannes Rypma
De Friese Nick&Simon, Kevin & André
Zanger Hendrik, Nederlandstalige muziek
Sipke de Boer, feestmuziek
Blues- en rockband Ancient Remedy
Top 100 band Second Life met Arnold Postma
Dweilorkest De Wodkapel

Kaartverkoop:
Kaarten voor het benefietconcert zijn vanaf dit moment in de voorverkoop te koop bij Bakkerij Andringa (Hoofdstraat 66, Grou) en bij De 2 Gemeenten (Grousterdyk 1, Irnsum).

Kosten kaarten in de voorverkoop: € 10,-
Kosten kaarten aan de deur: € 12,50