dankjewelfeest

Winters ‘Dank je wel feest’ en tas voor vrijwilligers

Op zaterdag 10 december is het ‘Dankjewelfeest’ voor alle vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Leeuwarden. Neushoorn in Leeuwarden wordt omgetoverd tot een winters geheel vol met activiteiten voor jong en oud. Vrijwilligers zijn welkom tussen 10.00 en 14.00 uur. Gemeente Leeuwarden en Amaryllis organiseren het Dankjewelfeest.

Wethouder Gijs Jacobse: “Een speciaal feest voor alle vrijwilligers die actief zijn in onze gemeente. Want wat is een gemeente zonder haar vrijwilligers? Juist, we hebben ze hard nodig om veel activiteiten draaiende te houden. Gemeente Leeuwarden en Amaryllis willen alle vrijwilligers ontzettend bedanken!”

Vrijwilligers zijn overal

Vrijwilligers zijn overal. Denk aan al die gastheren en -vrouwen die ons altijd welkom heten op verschillende locaties zoals de bibliotheek of in een museum. Of alle vrijwilligers die actief zijn binnen sportverenigingen. Of aan diegene die een mooie uitleg geeft bij de stadswandeling. Of aan die persoon die elke week weer in het buurthuis zit om mensen te helpen met administratieve zaken. We staan voor elkaar klaar en dat is ontzettend waardevol.

Meer informatie

Vrijwilligers konden zich aanmelden voor een theatervoorstelling tijdens het Dankjewelfeest. Die was snel volgeboekt. Ook konden vrijwilligers een Dankjeweltas aanvragen. Daarbij geldt op=op. Meer informatie is te vinden op www.samenleeuwarden.nl/dankjewel-feest.