BB Bunker Grou

Museumnacht  in de voormalige BB-bunker in Grou 28 september 

Grou – Stap binnen in een wereld van mysterie en geschiedenis tijdens de Museumnacht in Grou. Bij aankomst wordt u verwelkomd door het Leeuwarder muziek duo Piet Kok en Roelof Reineman, die samen met een  brandende vuurkorf zorgen voor een sfeervolle ontvangst.

Na deze muzikale start betreedt u de bunker, waar u kunt deelnemen aan een sjoelwedstrijd met als prijzen heerlijke oranjekoeken, verzorgd door Bakkerij Boonstra uit Grou/Akkrum. Vervolgens staan onze deskundige gidsen klaar om u tijdens deze bijzondere nacht rond te leiden en fascinerende verhalen en feiten te delen over deze unieke locatie uit de tijd van de koude oorlog.

Het bijzondere bunkercomplex biedt niet alleen de kans om een stukje geschiedenis te ontdekken, maar ook om te genieten van muziek, hapjes en drankjes. Bij de toegangsprijs is inclusief  muziek, sjoelwedstrijd, rondleiding en één consumptie inbegrepen.

Geniet van de muziek op deze museumnacht en laat u rondleiden door gidsen en probeer met sjoelen een oranjekoek te scoren.

Meer informatie over de museumnacht is te vinden op: Website: Museum Bescherming Bevolking

Toegang: Volwassenen (13 jaar en ouder): € 10,00 – Kinderen (5 t/m 12 jaar): € 5,00

Locatie: Voormalige BB-bunker Burstumerdyk 1 9001 ZC Grou

Op: 28 september 2024

Geopend:  van 20.00 uur tot 23.30 uur