Simmer Spulwiken

Simmer Spulwiken in Grou voor alle kinderen

Grou – Ondernemers en vrijwilligers in Grou hebben met elkaar super toffe Simmer Spulwiken Grou georganiseerd. Omdat deze mensen jou een fantastische zomervakantie gunnen, nodigen ze je uit om gezellig mee te doen. Kijk maar snel op de kalender wat er allemaal te doen is. https://businessclubgrou.nl/events/ Wedden dat er voor jou leuke activiteiten tussen zitten? 

Altijd al willen suppen, je eigen vlog willen maken, koken en serveren in een echt restaurant, zeilen, de beste dichter van Nederland willen zijn, of misschien wel een superheld? Deze zomer is in Grou niets te gek! Ook niet voor de echte knutselfans. Want ook de knutselclub is er deze zomer elke week. Wil je eens sokpoppen maken, je eigen vriendschaparmbandje of kaars met kandelaar? Schrijf je snel in. Liever even lekker relaxen? Kom dan in het weekend naar het buitenzwembad bij Herberg Oer’t Hout of zak lekker onderuit in de kinderbios.

Online aanmelden

Als je ergens aan mee wil doen, vraag dan wel aan je ouders om je online aan te melden. Na je aanmelding ontvangen jullie een mailtje waarin staat geschreven of je kan deelnemen en bijzonderheden over de activiteit waarvoor je bent opgegeven. Let op: voor sommige activiteiten zijn er helaas maar een paar plekjes. Hou de mailbox dus goed in de gaten.

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet? Geen nood. Laat het ons zo snel mogelijk weten. Dan kunnen wij een kind op de wachtlijst gelukkig maken. Doe je mee aan een wateractiviteit zorg er dan voor dat je ouders het toestemmingsformulier afgeven aan de begeleiders. Via deze link kun je je aanmelden.

Iedereen kan meedoen

Het leuke is dat alle kinderen in Grou mee kunnen doen. Het maakt niet uit of je hier nu woont, logeert of op vakantie bent. Omdat heel veel mensen blij werden van dit idee, gaven ze geld, boden ze een plek aan of organiseerden ze een activiteit. Hierdoor zijn alle activiteiten gratis. Wij zeggen daarom een heel groot dankjewel tegen al deze organisaties en mensen: Stichting Hoekstra-Viersen-Steenendam, Fûns Mid-Fryslân, Dorpsbudget Gou, Leeuwarder Ondernemers Fonds, dBieb, Herberg Oer’t Hout, Adema Producties, Wolwinkel Van Draad, de Knutselclub, Alle Jan Heida, Hotel Oostergoo, Sportjuf Luci, Watersportbedrijf Anja, Friese dichter Arjan Hut, SupAway, Toffe Zaken, Sint Piterkerk, Alexander Setz, Wouter Douma, Jantsje Hummel en Pieps & Co.