picknickbank vernield sportcomplex grou

Weer vernielingen op sportcomplex Meinga Grou

GROU – Op sportcomplex Meinga zijn afgelopen weekend ergerlijke vernielingen gepleegd. Dat is vermoedelijk afgelopen zondagavond gebeurd. Twee picknicktafels, die normaal gesproken op het terras voor de kantine staan, zijn helemaal vernield en onbruikbaar geworden.

De gebruikers van de kantine, kaatsvereniging It Wetterlân en de Grouster ijsclubs, zijn daardoor gedupeerd. “We weten dat onze kantine afgelegen ligt en dat er wel eens jeugd samenkomt om hier te ‘chillen’ en op zich is dat ook geen probleem. Maar nu we voor de zoveelste keer te maken hebben met vernielingen en een enorme bende, is de maat wat ons betreft vol!”, aldus Jelte Annema van de kantinecommissie. “Daarom roepen we alle inwoners van Grou op, een oogje in het zeil te houden. Want het mag duidelijk zijn dat het ons ontzettend veel geld, tijd en energie kost om alles weer te herstellen. En dat geld en die tijd steken we liever ergens anders in!”. Wie informatie heeft over de daders of iets gezien heeft, kan dat hier melden. Bij spoed belt u de politie.

Bron en Foto: Kaatsvereniging It Wetterlân