Taverne De Kade

Taverne De Kade in Grou zet vol in op afhaal- en bezorg maaltijden

Taverne De Kade in Grou laat zich door het coronavirus niet kisten. Het restaurant blijft namelijk open voor afhaal- en bezorgmaaltijden. ”Geen zin om te koken en toch genieten van een heerlijke restaurant maaltijd? Wij brengen het u graag bij u aan huis”, aldus uitbater Femmalyn.

De uitbaters Femmalyn Dijkstra en Emile Fransen hebben op 1 april hun eerste jubileum jaar. Het was voor hen dan ook extra zuur toen ze te horen kregen dat ze de deuren moesten sluiten tot 6 april vanwege het coronavirus. Ze gaan echter niet bij de pakken neer zitten. ”Een veranderende wereld vereist een nieuwe aanpak, men wil toch lekker blijven eten”, vertelt Femmalyn.

Veel vaste klanten maken dan ook dankbaar gebruik van de afhaal- en bezorgservice. Wilt u ook gebruik maken van de haal- en bezorgservice? Zie onderstaande informatie.

* bezorgen in heel grou
* bestellen kan telefonisch via 0566-653279
* tijdstip bezorging in overleg
* betaling gaat via een betaal verzoek
* bestelling wordt op de stoep gezet, er wordt aangebeld en bezorger wacht op afstand tot er wordt open gedaan