Gratis computercursus bij dbieb in Grou.

Gratis computercursus bij dbieb in Grou

Omgaan met een computer, tablet en smartphone wordt steeds belangrijker. Allerlei dagelijkse handelingen, van internetbankieren tot het aanvragen van een toeslag tot het maken van een afspraak bij de kapper, gaan tegenwoordig online. Handig dus om ‘bij te blijven’. Best een uitdaging; ontwikkelingen gaan immers zó snel. Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken start dbieb daarom op 24 maart een gratis computercursus in dbieb Grou. 

Kneepjes

In tien lessen leer je de basis en ga je aan de slag met praktische, dagelijkse dingen. In ongedwongen sfeer en op eigen tempo krijg je de kneepjes van het computeren onder de knie. Je kennis wordt stap voor stap uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een mail met bijlage versturen, online iets kopen, het invullen van formulieren, veilig internetten en het maken van een goed sterk wachtwoord. Door in een groep te oefenen, leer je van elkaar en is het bovendien gezellig. Wie de smaak te pakken krijgt kan ook thuis aan de slag via oefenen.nl. 

Meedoen met gratis computercursus?

Deelname is gratis, aanmelden kan via de website van dbieb (dbieb.nl/lerencomputeren) of aan de balie in dbieb Grou. De cursus start op vrijdag 24 maart en bestaat uit 10 lessen van 9.30-11.30 uur.