buiten spelen

Kom je ook lekker buiten spelen in Grou?

Grou – Met veel enthousiasme kondigt Sportjuf Luci aan dat ze op maandag 8 juli 2024 weer een fantastische buitenspeelmiddag organiseert! Dit keer wordt het nog leuker, want er staat een groot springkussen klaar voor extra plezier! 

Alle kinderen zijn van harte welkom vanaf 14:15 uur bij de Play & Skate Grou! Het belooft een geweldige middag te worden vol plezier en gezelligheid in de frisse buitenlucht.

Wanneer: 8 juli 2024
Tijd: 14:15 – 16:15 uur
Waar: Play & Skate Grou

Doe gezellig mee en geniet van een middag vol plezier, beweging en sportieve spelletjes onder de enthousiaste begeleiding van Sportjuf Luci. Het springkussen zorgt voor nog meer lachende gezichten en onvergetelijke momenten. Dit wil je niet missen!

???? Aanmelden kan via: www.sportjufluci.nl/evenementen

Tot maandag! We hopen je daar te zien voor een middag vol speelplezier!