Skûtsjewike Grou 2023

(video) Meld je nu aan voor activiteiten van Skûtsjewike Grou

Grou – Het startschot klinkt voor de Skûtsjewike 2024 nu de vergunningen binnen zijn. Vanaf vrijdagavond 26 juli staat er tien dagen lang een groot aantal activiteiten op het programma in en om bruisend Grou. De kaartverkoop is daarom vanaf heden gestart.

 

Op www.skutsjewike.nl staat het volledig programma wat van start gaat met beachvolleybal in hartje Grou. Deze activiteit wordt door Volleybalvereniging Grouw ’64 georganiseerd. Het publiek kan vanaf de terrassen (Amicaal & Treemter) of op de bankjes bij Scoop Icecream de verrichtingen op de voet volgen. Deelname is gratis, geef je op met je teamnaam en deelnemers via activiteiten@grouw64.nl

Skûtsjesilen

Het afsluitend weekend start op vrijdag 2 augustus en staat in het teken van het SKS skûtsjesilen met de loting en zaterdagmiddag 3 augustus barst het skûtsjegeweld echt weer los, fijn!! Als afsluiting van de skûtsjeweek mogen de ouders het op zondag 4 augustus wat rustiger aan doen. De kids worden vermaakt tijdens het Berne Festival!

Schrijf je nu in

Schrijf je in of meld je aan! Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar: info@skutsjewike.nl. Aanmelden voor activiteiten kan via: www.skutsjewike.nl. Deelname aan alle activiteiten van de Skûtsjewike is op eigen risico.