(video) 2nd Try uit Grou door naar de publieksstemming Liet

Grou – De jury van het Friese liedjesfestival Liet, bestaande uit Pieter de Boer, Denise Rivera, Wim Brons en Christa Niklewicz, hebben een eerste selectie gemaakt uit de inzendingen voor Liet 2024. Ook 2nd Try uit Grou is door.

Je kunt vanaf vandaag tot en met vrijdag 14 juni stemmen op je favoriete act. Jouw stem is belangrijk: de act met de meeste publieksstemmen gaat rechtstreeks door naar de finale op donderdag 19 september!

De selectiejury – bestaande uit schrijver en dichteres Christa Niklewicz, zangeres Denise Rivera, radiopresentator Wim Brons en muziekrecensent en muzikant Pieter de Boer – heeft alle 18 ingezonden nieuwe Friestalige liedjes beoordeeld. Omdat er 3 ex aequo’s zijn gaan er 15 deelnemers door naar de volgende ronde (in willekeurige volgorde):

Klik op onderstaande link en stem op 2nd Try uit Grou!

https://liet.nl/publyksstim/