Woonkajuit

De Woonkajuit: Nieuw in Grou!

Grou – Op 15 mei opent de Woonkajuit haar deuren, in de showroom vind je een breed assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen, horren en markiezen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor bootstoffering en matrassen op maat, vertelt eigenaar Simon de Vries. 

Simon woont met vrouw Petra en hun twee kinderen in Akkrum, hij heeft de woninginrichting met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn ouders hadden een meubelwinkel en zelf is hij de laatste jaren actief geweest als accountmanager in meubels en vloeren. Het is een lang gekoesterde wens van mij om een bedrijf te mogen runnen waar mijn passie voor woninginrichting en mijn grootste hobby watersport samen komen, aldus Simon. 

Bij de Woonkajuit staat persoonlijke aandacht voorop, ik kom graag bij de mensen thuis of op locatie voor het geven van een goed advies. In onze showroom ben je altijd van harte welkom om inspiratie op te doen of je wensen met mij door te nemen. Om onze opening te vieren, hebben wij een speciale openingsactie voor al onze klanten. Gedurende de hele eerste maand dat we open zijn ontvang je 10 % korting op je aankoop bij de Woonkajuit!

Je bent van harte welkom bij de Woonkajuit, Oedsmawei 18 in Grou.