vrijwilliger

Wil jij als vrijwilliger Grou laten bloeien?

Doe dan mee met de Bloeiweek van 2 juni tot en met 9 juni en draag bij aan een gezondere, groenere toekomst voor ons prachtige dorp! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij diverse activiteiten tijdens de Bloeiweek. Of je nu wilt assisteren bij sportieve evenementen, lokale voedselinitiatieven wilt ondersteunen of wilt bijdragen aan het vergroenen van Grou, er is voor ieder wat wils.

Ontmoeting

Samen kunnen we een positieve impact maken op het klimaat, de natuur, voedsel en onze eigen welzijn. Door deel te nemen aan de Bloeiweek en als vrijwilliger ons team te versterken, help je mee om deze belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen en actie te ondernemen. Bovendien is de Bloeiweek een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en onze gemeenschap nog hechter te maken.

Geef je nu op!

Wil jij ook een verschil maken en bijdragen aan de Bloeiweek in Grou? Meld je dan vandaag nog aan als vrijwilliger! Jouw hulp is van onschatbare waarde en samen kunnen we Grou laten bloeien. Geef je op via groubloeit@gmail.com of bezoek onze website www.grou.bloeit.frl voor meer informatie en om je aan te melden. Samen creëren we een bloeiende toekomst voor Grou!