Plant Strune Amicaal Grou

Amicaal bedenkt naam Struner voor plant

Grou – Het was vanochtend spannend toen leerling Skelte van de Grouster basisschool samen met Janke Sietsma (voorzitter van Pleatslik Belang Grou), in aanwezigheid van de jeugdraad, de naam van de plant in de hoed van Aldemar bekendmaakte. De naam voor plant, die door de Grouster gemeenschap verzorgd gaat worden, is bedacht door Amicaal.  Als Struner zal de plant verder door het leven gaan. 

Hinke Volbeda van Grou 2030 zal de plant voorzien van het persoonlijke vriendenboekje, komende vrijdag in de namiddag bij Amicaal afleveren. Het personeel mag de plant dan een week verzorgen. Naast informatie over verzorging, worden persoonlijke boodschappen aan plant Struner bijgehouden in het vriendenboekje. Met deze naamgeving is voor Grou het startsein gegeven van een jaar dat in het teken van duurzaamheid staat