Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht voor InformatiePunt Grou

Grou -Vind je Grou ook het mooiste dorp van Friesland en kan je niet genoeg krijgen van watersport en alle activiteiten die er in Grou georganiseerd worden? Of wat te denken van de rijke historie en de mooie natuur om Grou heen? Raak je daar enthousiast van, dan is InformatiePunt Grou op zoek naar jou. Het informatiePunt Grou is namelijk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Handen uit de mouwen

Dit informatiepunt is te vinden in hartje Grou. Wil je iets doen voor het dorp en de handen uit de mouwen steken? Dan krijg je de kans om jouw kennis en informatie over Grou met enthousiasme te delen aan toeristen en inwoners van Friesland die langskomen. 

Gastvrij

Sta je daarnaast midden in het leven en heb je interesse in je woonomgeving? En ben je een echte gastvrouw / gastheer? Dan is dit vrijwilligerswerk op je lijf geschreven en kun je je meteen aanmelden.

Meld je nu aan!

Dat kan via info@grou.nl of bellen naar 06-2260 8247