Fiets en vaarroute

(video) Skûtsjewike 2023 Dag 4: Fiets- en vaartocht!

Grou / Nije Skou – Wil je de omgeving van Grou eens fietsend ontdekken dan kan dat vandaag met een fiets- en vaartocht. Er is in het kader van de Skûtsjewike de mogelijkheid om een nieuwe fietsroute te verkennen.

Een verrassende nieuwe route in en rondom Grou, waar je kunt genieten van het water, de natuur en het gezelschap waarmee je fiets. Er kan gestart worden tussen 16.00 en 18.30 uur op het Halbertsma’s Plein, na aanmelding ontvang je de fietsroute op je telefoon en kun je van start gaan.

Pont vaart langer door

Onderweg kan (tegen betaling) wat gegeten en gedronken worden. Bijvoorbeeld bij @paviljoensalt. Nieuw is dit jaar de keuze uit twee routes! De reguliere route is minstens 35 km met een oversteek bij Theeschenkerij Nije Skou (speciaal voor de Skûtsjewike fietsers vaart de pont langer door!), de verkorte route met opdrachten onderweg is 19 km. Heb je alle opdrachten uitgevoerd, dan kunnen de kinderen (tot en met 16 jaar) bij de finish wat lekkers ophalen…!

Inschrijven

Start op tijd als je samen met je (klein)kind(eren) gaat fietsen. Deelname aan fietsen en varen € 5,- Inschrijven kan vanaf 16.00 bij de start op het Halbertsma’s plein bij de muziektent. Fiets je mee?