(video) Skûtsjewike 2023 in Grou start met beachvolleybal

Grou / Video – Vandaag was de start van 10 dagen nautische activiteiten in en om Grou! 10 dagen gezelligheid, sportieve activiteiten, culturele ontspanning en natuurlijk het SKS skûtsjesilen op zaterdag 5 augustus aanstaande. 10 dagen de vlag op de toren van de Sint Piter kerk. Vandaag gaven de sylkeninginne en haar hofdame bij het beachvolleybal het startschot met een toeter. De beker ging dit jaar naar  de Jappies 2.0 die met 23-19 wonnen van Grutte Pier et al.

Beachvolleybal

Vanaf 19.00 uur deden maar liefst 150 deelnemers mee aan het Skûtsjebeachen, beachvolleybal in het centrum van Grou. De wedstrijdvelden lagen tussen Scoop Icecream, Amicaal en Treemter! Ondanks de vele buien van afgelopen week, mocht het beachvolleybal zich verheugen op werkelijk stralende zonnige omstandigheden. Op de volle terrassen genoten jong en oud van deze zomerse inspanning.