Aanhouding Grou drugs MMA wijkagent

Pillen, poeder en 9.000 euro contant: politie haalt huis in Grou leeg

Bij een inval in een huis in Grou heeft de politie een grote hoeveelheid drugs en meer dan 9.000 euro contant geld gevonden. Een 23-jarige inwoner van de gemeente Leeuwarden is aangehouden.

Er waren door de wijkagent en via Meld Misdaad Anoniem meldingen gedaan van de situatie. Daarom heeft een speciale interventiegroep van de politie donderdagochtend vroeg een inval gedaan in het huis aan De Vlet in Grou.

De verdachte gaf toe dat er drugs in het huis lagen. Het ging om bijna 70 xtc-pillen, meer dan 75 zakjes MDMA, meer dan 26 zakjes 3 MMC, acht zakjes amfetamine en 50 packs met cocaïne. Daarnaast trof de politie ook meer dan 9.000 euro contant geld aan.

De politie heeft alles in beslag genomen. De verdachte is ingesloten en de politie geeft aan dat het onderzoek in volle gang is.