World Earth Day Grou zaterdag 22 april 2023

Meditatiemoment in Grou op World Earthday

Grou – World Earth Day is de dag waarop we stilstaan bij onze aarde. Moeder aarde. Ook in Grou is er op zaterdag 22 april om 12:00 uur bij de Thuiskamer een meditatiemoment. 

Het is een dag om te realiseren dat onze aarde ons net zo hard nodig heeft, als dat wij de aarde nodig hebben. Vaak verliezen we ons in discussies over het ‘hoe’. Terwijl we ons ook kunnen verbinden met het ‘waarom’. En dat is dan ook de uitnodiging. Om samen te verbinden met onze gezamenlijke intentie om te zorgen voor de aarde. Om die verbinding te ervaren, te delen en van daaruit onze energie te richten op het helen van onze planeet.

Dit initiatief is eenvoudig en effectief. Op World Earth Day zijn er landelijke meditaties, op verschillende locaties in het land, om 12 uur. Samen richten deelnemers hun aandacht op onze planeet, om daarmee onze aarde te helen, en uiting te geven aan onze intentie om voor onze planeet te zorgen. Hoe meer mensen mee doen in dit initiatief, hoe meer impact we maken. 5, 50, 500, 5000, 50.000 mensen… het kan allemaal.

Wanneer: zaterdag 22 april. Meditatie start om 12 uur tot ongeveer 12.30 uur. Vooraf 15 minuten introductie. Waar: In Grou staat De Thuiskamer, Hoofdstraat 31, open om gezamenlijk deze meditatie te beleven. We zien je graag zaterdag! Op locatie of online. Alle informatie vind je hier.