Watersport beleving in Grou tijdens Boot Grou

Boot Grou pakt groots uit tijdens opening watersportseizoen

Grou – Dit jaar slaan de watersportbedrijven in Grou de handen ineen om watersportliefhebbers aan te trekken met het evenement Boot Grou. Zaterdag 13 mei van 10.00 tot 17.00 uur openen de ondernemers hun deuren om hun kennis te delen met haar bezoekers.

Boot Grou heeft bewust gekozen voor hetzelfde weekend als de opening van het watersportseizoen. Want tijdens het weekend van de opening van het watersportseizoen bruist het van de activiteiten in het watersporthart van Friesland en er worden duizenden mensen verwacht.

30 watersportbedrijven

Op deze gezamenlijke Open Dag presenteren ruim  30 Grouster watersportbedrijven hun ruime aanbod van schepen, diensten en ambachten. Dit jaar hebben de Grouster ondernemers besloten meer te investeren om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Op deze manier laten ze de watersportliefhebber zien hoeveel watersportbedrijven Grou rijk is.

Een unieke mogelijkheid om op 1 dag bij meerdere watersportbedrijven een kijkje achter de schermen te krijgen. Alle deelnemende bedrijven nemen uitgebreid de tijd om hun expertise met de bezoekers te delen.

Rijke Historie

Grou heeft een rijke historie met watersport. Naast de start van het SKS-skutsjesilen is de opening van het watersportseizoen één van de hoogtepunten van Grou. Het gehele weekend van vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023 organiseert Grouaktief.nl de Opening van het Watersportseizoen, met een weekend vol activiteiten voor jong en oud. In het centrum, op de kades, bij het zeilcentrum en op het water.

Kortom op zaterdag 13 mei a.s volop nautische gezelligheid in Grou!