Volgend jaar opnieuw stoepkrijtwedstrijd in Grou

GROU – Galerie ‘Het Pand Grou’ heeft tijdens de opening van het watersportseizoen een succesvolle stoepkrijtwedstrijd georganiseerd. Ruim 40 kinderen van de basisscholen uit Grou hebben tekeningen gemaakt in de Hoofdstraat. Vanwege de grote belangstelling heeft de organisatie besloten om de wedstrijd volgend jaar opnieuw in de agenda te zetten. 

De kinderen kregen naast prijzen in verschillende leeftijdscategorieën ook een bellenblaas cadeau. Ieder jaar trekt de opening van het watersportseizoen vele bezoekers naar Grou. Met de stoepkrijtwedstrijd hadden de kinderen een leuke groepsactiviteit en veel vertier.

Sylkeninginne Nynke Sinnema en haar hofdame Hanneke Visser kwamen de prijzen uitreiken en gingen samen met de deelnemers op de foto.

Prijswinnaars:
Groep 1,2,3 : Ylse de Jong
Groep 4,5,6 : Jochum Douma
Groep 7,8 : Sibrecht Bouma

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *