Inbraak in kantoorboekhandel Bruna in Grou

GROU – De politie heeft maandagnacht in Grou zonder succes gezocht naar twee inbrekers. Die hadden om half vier ’s nachts in kantoorboekhandel Bruna aan de hoofdstraat ingebroken. Het raam was ingegooid en er waren sigaretten gestolen. 

De politie was binnen 5 minuten ter plaatse, maar visten achter het net. De inbrekers zijn aankomen rijden op een scooter. Beiden hadden een normaal postuur en droegen vermoedelijk een trainings- dan wel joggingsbroek. Beide personen hadden na twee minuten de winkel weer verlaten.

Op de camerabeelden was te zien dat één van deze personen de ruit vernielde, vervolgens werden in het perceel alle sigaretten in een grote zak gedaan, vermoedelijk een dekbedhoes. De dieven reden vanaf de locatie in de richting van de Parkstraat te Grou.

Heeft u rond dit tijdstip iets verdachts gezien, heeft u de scooter zien rijden of weet u wie deze personen waren? Bel dan met 0900-8844, heeft u wel informatie maar wilt u dit liever anoniem melden, bel dan met 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.