jubileum Basisscholen en kinderopvang Grou

(video) Duizend stukjes oranjekoek voor basisscholen en kinderopvang Grou

Grou / video – In januari 2023 zitten CBS Nijdjip, OBS De Twa Fisken en SKF kinderopvang Grou 10 jaar in het gebouw aan de Jongema. Bij dit heugelijke feit werd vandaag op een feestelijke wijze stilgestaan.

Het lustrum werd omlijst met muziek van leerlingen en inbreng van Apollo. De Grouster brassband kreeg hulp van een aantal toeteraars van de cbs en obs. Natuurlijk ontbraken de kerstliedjes niet en mocht gebak niet ontbreken. Er werd maar liefst op duizend stukjes oranjekoek getrakteerd.

Afscheid

Voormalig directeur meester Johan van CBS Nijdjip was ook aanwezig. Hij nam afgelopen herfstvakantie afscheid van de school voor een nieuwe functie elders binnen het onderwijs. Daarnaast kondigde juf Maartje aan dat ze deze week ook afscheid neemt van OBS De Twa Fisken.