Pleatslik Belang Grou vacature

Ga jij voor je dorp aan de slag?

Grou – Pleatslik Belang Grou is een vereniging met zo’n 900 leden, die al meer dan 30 jaar opkomt voor de belangen van Grou en de Grousters. PBG is aanspreekpunt voor bewoners, voor maatschappelijke organisaties en ook voor de gemeente Leeuwarden.

Het bestuur van Pleatslik Belang Grou bestaat op dit moment uit zeven enthousiaste mensen, maar zij kunnen wel wat extra kennis en kunde gebruiken.

Panorama-Grou-2021-dronefotografie-Friesland-Press4All

Ga jij voor dit mooie dorp aan de slag? Dronefoto: Press4All

Heb je verstand van gemeentelijke processen en houd je je graag bezig met de toekomst  van ons dorp? Of lijkt het je interessant om direct betrokken te zijn bij allerlei zaken die van invloed zijn op het dorp waarin je woont? Stel je dan aan ons voor!

We vragen je een e-mail te sturen naar info@pbgrou.nl waarin je kort vertelt wat jij kunt betekenen, waar je goed in bent en waarom je graag een rol binnen het PBG bestuur zou vervullen. Echt doen! Want het is waardevol om voor je dorp aan de slag te gaan!