Najaarsconcert Apollo in Grou. Foto: Pixabay

Brassband Apollo geeft najaarsconcert in OSG Sevenwolden Grou

Grou – Op zaterdagavond 13 november organiseert Brassband Apollo om 20:00 een concert in OSG Sevenwolden te Grou. Het bestuur heeft afgelopen week besloten om het concert ‘gewoon’ door te laten gaan.

Apollo heeft het afgelopen 1,5 jaar, als gevolg van de Corona-maatregelen, helaas geen concerten mogen geven. Wij kijken er dan ook erg naar uit om weer voor publiek op te mogen treden. Het concert begint met het optreden van De KoperKids, het jeugdorkest van Apollo. Daarna zal het A-orkest optreden. 

Gaat door

“Het optreden zal zeker door kunnen gaan en we controleren op corona bewijs en dergelijke en houden ons zo aan alle regels. Met 1,5 meter kunnen we waarschijnlijk nog prima 50 á 100 mensen kwijt en dat is nog steeds de moeite waard. Als bestuur hebben we afgesproken door te gaan met de voorbereidingen”, laat een woordvoerder van de brassband desgewenst weten.

Solo

Tijdens het concert zal ons jeugdlid Oscar Schuyl een solo ten gehore brengen. Tijdens de Coronaperiode hebben onze leerlingen zelf een muziekstuk mogen componeren en Oscar zal zijn compositie voor u spelen.

Kaarten

De kaarten a 5,- euro per stuk zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Boonstra in Grou, maar u kunt ook een kaart reserveren via penningmeester@apollogrou.nl. Als u een kaart heeft gereserveerd, dan willen we u vragen om op 13 november uiterlijk 19:45 aanwezig te zijn om de kaart op te halen. De kaarten moeten contant betaald worden (graag gepast betalen). 

Vol = Vol

Het is ook mogelijk om ter plekke een toegangskaart te kopen, maar vol=vol.  Het programma duurt ruim een uur, er is geen pauze. Wij controleren bij binnenkomst op een geldig coronatoegangsbewijs. Wij hopen u te mogen verwelkomen op 13 november. De zaal is open vanaf 19:30.