sint piterkerk

Dorpspicknick Grou verplaatst rondom Sint Piterkerk

Grou – Vanwege een klein maar fijn gezelschap organiseren Grou 2030, Fairtrade Leeuwarden en Stichting Promotie Grou de eerste Grouster Doarpspicknick  zaterdag 4 september tussen 12.00 en 16.00 uur op een van de meest idyllische locaties die Grou rijk is. Opgave is niet meer mogelijk.

Lekker picknicken in Grou

Lekker picknicken in Grou. Foto: Pixabay

Na het, tussen 12.00 en 14.00 uur ophalen van hun bestelde picknick, bij de speciale Grouster Doarpspicknickkar voor het InformatiePunt Grou aan het Halbertsma’s Plein 12, kunnen deelnemers ervoor kiezen om in de prachtige tuin rond de Sint Piterkerk neer te strijken. Het is een kwestie van het eigen picknickkleedje spreiden om vervolgens heerlijk te genieten van de speciaal door de keukenbrigades van Amicaal, Bistro Pinot, Restaurant Oan’t Wetter, Restaurant De Kade en Het Zeilcentrum Meet & Eat bereide gerechten. De koffie en thee van Hotel Restaurant Oostergoo en een ijsje van Scoop maken de picknick compleet.

Ontdekkingstour

Naast al dit lekkers biedt de organisatie een onweerstaanbaar originele Grou ontdekkingstour aan die is samengesteld in samenwerking met Grou Aktief, Pleatslik Belang Grou, Handwerkcafé Grou, Grou 2030, UVV Grou, Protestantse Gemeente Grou-Jirnsum, Fairtrade Leeuwarden en Stichting Promotie Grou.

Aanmelden voor de picknick is helaas niet meer mogelijk, maar u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gratis ontdekkingstour boordevol leuke activiteiten en verrassende weetjes. Wie weet wint u na afloop een mooie prijs. Bij de Grouster Doarpspicknickkar voor het InformatiePunt Grou zijn deelnameformulieren verkrijgbaar. U kunt de ontdekkingstour tussen 12.00 en 16.00 uur doen.