BMarine Open Dagen in Grou 2021

11 & 12 september Open Huis Show bij Bmarine in Grou

Grou – Bmarine in Grou zet alles klaar voor haar Open Huis show. Op zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 krijgen geïnteresseerden de kans om een kijkje in deze thuishaven te nemen.

In de 2600 m2 grote showroom is een mooie selectie motorboten en sloepen aanwezig. En ook wordt gezorgd voor heerlijke authentiek bereide gerechtjes van de BBQ smoker. Om het helemaal af te toppen staat het ambachtelijke schepijs van PUUR klaar.

Bemiddeling

Ook booteigenaren die van plan zijn om de boot te verkopen zijn welkom. “Ons uitgebreide netwerk bestaat uit bootliefhebbers waarvan altijd een deel op zoek is naar een andere boot,” aldus Bart van den Berg van Bmarine. Wie begin september de boot in bemiddeling geeft, kan profiteren van de belangstelling van bezoekers van het Open Huis.

Lees er meer over op www.bmarine.nl