UVV koffie met een praatje

Koffie met een praatje voor 55 plus uit Grou

Grou – UVV-Grou start woensdag 25 augustus met een nieuwe activiteit voor 55+ Grousters. Kofje mei in praatsje! Aan de stamtafel in het restaurant van Friesma State worden de bezoekers ontvangen door een gastvrouw of gastheer van de UVV-Grou. 

UVV koffie met een praatje

UVV koffie met een praatje.

Kofje mei in praatsje!

Voor alle 55+ Grousters.

Voelt u zich af en toe alleen? Wilt u wel wat meer aanspraak? Even eropuit? Kom dan eens op bezoek bij ‘Kofje mei in praatsje’. Hier kunt u vrijblijvend binnenlopen voor een bakje koffie en een ontspannen gesprek. Daarnaast kunt u met specifieke hulpvragen bij onze gastheer of gastvrouw terecht, die uw vragen zo nodig doorspeelt aan een beroepskracht. 

Zin in een spelletje, soos of een muziek optreden? De UVV-Grou zal af en toe activiteiten organiseren tijdens een ‘Kofje mei in praatsje’ ochtend of middag. 

Kofje mei in praatsje!

Iedere woensdagochtend van 09:00 – 12.00 uur en vrijdagmiddag van 13.00 – 1700.