FitConcept Grou organiseert zaterdag 7 januari Lifestyle event

GROU – Na het daverende succes van vorig jaar organiseert FitConcept in Grou opnieuw het Lifestyle event. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 7 januari van 11.00 uur tot 15.30 uur. Hierbij krijgen bezoekers alles te weten over gezond leven, verantwoord eten en bewegen. 

Tijdens deze dag worden bij FitConcept gratis groepslessen gedemonstreerd. Ook staan in de fitnessruimte diverse stands opgesteld. Bezoekers kunnen bij deze stands bijvoorbeeld een Fit-check doen en persoonlijk trainingsadvies krijgen. Er is een extra incentive en een extra korting voor elke Fit-check deelnemer met een volle scorekaart.

Gedurende het lifestyle event krijgt men inzage in hun fysieke gesteldheid. Daarnaast krijgen bezoekers tijdens het event een beeld van wat er zoal bij FitConcept te doen valt. Voor het lifestyle event is er de warm welkom aanbieding. Daarbij stunt FitConcept met 50% directe kassa korting geldig voor elke nieuwe inschrijving (voor maximaal 2 maanden).

Klik > hier < voor meer informatie.
Klik > hier < om de flyer te bekijken.