Video – Voetgangers Kievitstraat Grou aangevallen door visdieven

Grou – Bij vogelliefhebbers mag het bekend zijn dat vooral scholeksters en visdieven hun nesten verdedigen. Argeloze voetgangers die door de Kievitstraat lopen kunnen onverwachts aangevallen worden door visdieven.

Een bewoner van de Kievitstraat wist te melden dat een bewoner van het appartementencomplex Carel van Roordastate werd belaagd door visdieven. “Hij ging met zijn kopje koffie naar buiten toen een groot aantal visdieven de aanval koos. Ook andere voorbijgangers moeten bukken als de visdieven naar beneden duiken.

Video Visdief

Een inwoner van Grou die nog net voor 21:00 uur snel een boodschapje bij het tankstation wilde doen stuurde bijgaande filmbeelden naar de redactie van Grousters.nl Volgens een vogelkenner in Grou beschermen de ouders hun jongen die waarschijnlijk boven op het appartementencomplex in een nest zitten. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.