Bistro Pinot opent deuren in Grou

Bistro Pinot opent april deuren in Grou

Grou – Zondag 29 november sloot restaurant ‘t Kofschip haar deuren. Er was bekend dat in het pand aan de Wijdesteeg nr. 10 weer een horecagelegenheid zou komen. Inmiddels is bekend dat het etablissement onder de naam Bistro Pinot in april open gaat. Uitbaters zijn Inkje Hoekstra en Tariq Gessesse.

Bistro Pinot

Op 1 december 2020 vond de overdracht en levering plaats van (voormalig) ’t Kofschip in Grou. Van de Weerd Horecamakelaars trad op namens de verkoper. Na de verbouwing opent de locatie straks haar deuren als bistro. De nieuwe naam is ‘Bistro Pinot’.

Bistro Pinot opent in april haar deuren.

Bistro Pinot opent in april haar deuren.

Franse sferen

Het pand werd gekocht door Bas Hollenberg en Arjen Rusticus, de mannen achter de succesformule van de cafés De Walrus in Sneek en Leeuwarden en initiatiefnemers van Proeflokaal het Gerecht in Sneek. De verbouwing van het etablissement is op dit ogenblik in volle gang.  ‘Bistro Pinot is vanaf april 2021 open voor lunch, diner en borrel in Franse sferen. Er wordt ook nog gezocht naar leuke collega’s , zoals koks, spoelkeuken medewerkers, gastheren en gastvrouwen’, zo valt op instagram te lezen. “Als alles mee zit, hopen we begin april open te gaan”, laat uitbaatster Inkje Hoekstra weten.