Pieter de Leeuw hypotheken

Assurantiekantoor Ecuraat Grou door groei opgegaan in verzekeringsbedrijf Van Campen Dijkstra

Grou – Sinds 1 januari is de locatie van het assurantiekantoor Ecuraat gesloten en opgegaan in het verzekeringsbedrijf van Van Campen Dijkstra. 

Volgens eigenaar Pieter de Leeuw een logische zet.  “Ik werk op het gebied van hypotheken al 10 jaar samen met Van Campen Dijkstra. Ecuraat is de afgelopen jaren snel gegroeid. We hadden nu moeten doorschakelen naar meer personeel en een groter pand. Door nu het bedrijf op te nemen in de bedrijfsvoering van Van Campen Dijkstra krijg ik weer meer tijd voor datgene wat ik het leukst vind, namelijk mijn klanten bezoeken en adviseren. Mijn werkplek zal voornamelijk in Grou zijn bij de Regiobank aan de Parkstraat 7 welke onderdeel is van Van Campen Dijkstra.”