Bijeenkomst: dromen over de toekomst van Grou

“Hoe willen we dat het leven in Grou er uitziet in 2030?” Deze vraag staat centraal tijdens een inspirerende bijeenkomst voor alle Grousters op maandagavond 13 november.

De avond is een initiatief van Stichting Groen Grou. Onder de naam Project Grou 2030 wil zij samen met andere inwoners van Grou allerlei ideeën en acties uitvoeren waarmee Grou duurzaam en toekomstbestendig kan worden.

De bijeenkomst vindt plaats op 13 november in de basisschool van Grou. Vanaf 19.30 is er inloop en gelegenheid de duurzame werkstukken van de kinderen te bewonderen. Om 20.00 uur starten we. De locatie is OBS Twa Fisken, CBS Nijdjip, ingang pleinzijde/snelwegzijde.

Iedere inwoner van Grou en omgeving is welkom. Belangstellenden kunnen zich aanmelden per e-mail via grou2030@gmail.com of telefonisch op 0566 – 621091 (inspreken bij afwezigheid a.u.b.)