Halloween Grou

Ben jij een echte griezel? Geef je dan nu op voor Halloween in Grou!

Grou – Hallo ‘spooky’ mensen. Vorig jaar heeft Grou met heel veel fantastische vrijwilligers een prachtige Halloween middag en avond neergezet. Dit vraagt natuurlijk om een spannend vervolg en dat komt er op zaterdag 26 oktober. Hiervoor is de organisatie op zoek naar vrijwilligers om er weer een huiveringwekkend evenement van te maken.

“Dit kunnen wij uiteraard niet zonder acts en dus jullie. Dit jaar willen we de avondroute wat langer maken en het niveau mag daar nog een gradatie enger. Dus leef je vooral uit”, laat de organisatie weten. Jongere jeugd (lees onder de 16) voor de avondtocht onder begeleiding van een volwassene of in groepsverband.

1: Willen jullie meedoen aan 1 van de 2 tochten (of zelfs beide) en Grou de stuipen op het lijf jagen? Geef je dan op via onderstaande tel.nrs want we zijn al druk bezig met de route en zo kunnen we gaan kijken of we alle acts een mooi plekje kunnen geven. Geef ook duidelijk aan voor welke route je de aanmelding doet.

2: Lijkt het je leuk en heb je hulp nodig bij je ‘act’ geef dit dan aan bij ons. We denken graag mee.

3: Mocht je in je eigen netwerk meer mensen weten die dit leuk lijkt nodig ze vooral uit. Doe een bericht naar de telefoonnummers die hieronder staan zodat we ze kunnen toevoegen aan de apps.

Als er vragen of opmerkingen zijn laat het dan vooral ook weten!

Groetjes van Team Halloween:  Annemieke Steenmers, Nynke Douma, Yvonne Wagenaar-Boersma 06-15073003 en Suzanne Wegman 06-33903128