MS Markol

(video) Vaar mee met de MS Markol bij opening watersportseizoen Grou

Grou – Het bruisende watersportdorp Grou opent haar deuren voor een spetterend extra lang weekend vol maritieme avonturen op donderdag 9, vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei! Tijdens vier dagen vol ‘wetterwille’, bestaat er de mogelijkheid, voor mensen met een beperking, om op de zondag gratis mee te varen met de MS Markol. 

Dit initiatief gaat uit van de stichting Gehandicapten Watersport Grou. Ze stelt zich ten doel het, zonder winstoogmerk, bevorderen van watersportgebonden recreatie in Friesland voor mensen met een beperking.

Sfeerimpressie opening watersportseizoen Grou 2023. Video: Press4All

Wil je meevaren?

“Zou jij heel graag het water op willen maar is dat om lichamelijke redenen niet mogelijk? Of ken je iemand in jouw omgeving die nog heel graag een keer de Grouster wateren op zou willen? Dan biedt de Stichting Gehandicapten Watersport Grou de mogelijkheid om tijdens Opening Watersportseizoen kosteloos mee te varen”, laat het bestuur weten.

De Ms Markol ligt zaterdag en zondag aan de Nieuwe Kade ter bezichtiging. Zaterdagmiddag 11 mei kun je het schip bezichtigen van 14:00 tot 15:30. Leden van het bestuur zijn aanwezig om informatie te geven over het nieuwe vaarseizoen. Zondagmiddag 12 mei vanaf 13:30 is het schip open te bezichtiging.  Vanaf 14:30 kunt u gratis meevaren. Kom 30 minuten van tevoren. Vol is vol!!

Voor meer informatie over de opening van het watersportseizoen in Grou bezoek www.grouaktief.nl/opening-watersportseizoen