BusinessClub Grou

BusinessClub Grou organiseert geanimeerde amusetour

Grou – In navolging van de succesvolle amusetour met moordmysterie die BusinessClub Grou in 2023 voor de eerste keer organiseerde, volgt op vrijdag 5 april een amusetour met escaperoom. Na de briefing om 18.00 uur bij Oer’t Hout trekken deelnemers langs verschillende bedrijven waar hen heerlijke amuses en interactief theater wachten.

Het verhaal wil dat een onheilspellend weerbericht de gemoederen in Grou behoorlijk bezighoudt. Het is onduidelijk of de inwoners gevaar lopen of dat het weerbericht een dreigement is vanuit het misdaadsyndicaat. Niets mag aan het toeval worden overgelaten. Ter bescherming van alle inwoners zetten deelnemers daarom alles op alles om dit mysterie te ontrafelen.

Interactief

Ongeveer 25 acteurs leiden de deelnemers via hun acts door het interactieve toneelstuk dat plaatsvindt in horeca, winkels, op straat en in kantoren. Alle acteurs zetten zich belangeloos in en ondernemers bieden de amuses aan tegen kostprijs. “Met elkaar willen we een leuke avond verzorgen, waar zoveel mogelijk mensen aan kunnen deelnemen”, aldus Sabina Rietveld, secretaris van BusinessClub Grou,

Meld je nu aan

“Het leuke van deze activiteit is dat zowel leden als niet-leden mee kunnen doen”, vertelt Sabina Rietveld. Het enthousiasme is dan ook zo groot dat er nog maar een beperkt aantal beschikbare plaatsen is. “Ja”, valt Annemieke Steemers, de schrijfster van de escaperoom haar bij, “We raden mensen aan om zich zo snel mogelijk aan te melden via info@businessclubgrou.nl.”