voetbalkamp

Voetbalkamp GAVC 2024 in Grou viert jubileumeditie

Grou – Aan de voorkant van een bijzonder jaar staat het 5-jarig jubileum van 22 tot en met 25 juli 2024 gepland! Al 5 jaar lang worden ongeveer 80 kinderen elke zomer verheugd met de activiteiten van het voetbalkamp georganiseerd door v.v. GAVC.

Gedurende 4 dagen worden voetballers en voetbalsters uitgenodigd om deel te nemen aan het voetbalkamp, waar elke ochtend wordt gestart met een stevig ontbijt, gevolgd door een dag vol trainingen, toernooien en uitdagende activiteiten met leeftijdsgenoten. Jaarlijks nemen minimaal 6 verschillende verenigingen deel aan het kamp.

Extra activiteiten

Dit jaar wordt het activiteitenpakket extra uitgebreid met varen, samenwerking met de sportschool, en beachvolleybal op locatie voor de oudste jeugd. Meer informatie is te vinden op www.voetbalkamp-gavc.nl.