kerstwandeltocht

Kom in de kerststemming tijdens de Kerstwandeltocht in Grou

Grou – Op 24 december organiseert AsUgo de Kerstwandeltocht. Het belooft een sfeervolle dag te worden met wandelafstanden voor iedereen! Trek je foutste kersttrui aan, zet je kerstmuts op en sluit je aan bij deze gezellige Kerstwandeltocht die door het sfeervolle Grou leidt.

Deelnemers hebben keuze uit verschillende afstanden: een gezellige kerst fotopuzzeltocht van 2,5 km voor het hele gezin, of routes van 5, 10, 15, 21 en zelfs 30 kilometer. Onze routes nemen de wandelaars mee naar prachtige en verrassende plekken in en rondom Grou.

Marcel Weijers en Luci Lantinga, de gedreven organisatoren van AsUgo, delen hun enthousiasme: “De Kerstwandeltocht in Grou is één van de 14 tochten in Nederland waarbij je de afstand kunt kiezen die het beste bij jou past.”

Naast het genieten van een gezellige wandeldag, draagt deelname ook bij aan een goed doel. De opbrengst van de tocht komt onveranderd ten goede aan Stichting Spotlights, die gratis sportieve activiteiten voor kinderen organiseert.

“We zijn blij met de enthousiaste reacties van de al ingeschreven wandelaars, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers en we kijken uit naar een gezellige dag!”, aldus Weijers.

Datum: 24 december – Tijd: 09:00 – 16:30 – Start-/finishpunt: Wijn, Tap en Eethuis Amicaal, Halbertsmaplein 14, 9001 AH Grou. Meer informatie over de Kerstwandeltocht en de inschrijfmogelijkheid is te vinden op: www.asugo.nl/wandeltochten