Alde Feanen

Ga je mee op vaarexcursie door de Alde Feanen?

Grou – Omwonenden van Nationaal Park de Alde Feanen, kunnen op zondag 1 oktober gratis mee op vaarexcursie door dit prachtige natuurgebied.

“Als Nationaal Park vinden we het belangrijk dat omwonenden goed geïnformeerd zijn over het gebied en dat we de verbinding met elkaar maken. Daarom nodig ik je bij deze, namens het Nationaal Park, van harte uit voor de (gratis) vaarexcursie op zondag 1 oktober. Om je te informeren en in de hoop dat je net zo enthousiast bent/wordt over het gebied als wij”, laat Rinaldo Zwart weten, die als coördinator voorlichting & educatie werkzaam is voor het nationaal park. 

Rinaldo: “Onder het genot van een hapje en een drankje willen we jullie meenemen in dit prachtige natuurgebied en jullie bijpraten over de recente ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook heel erg benieuwd naar wat je als omwonende van het gebied vindt en welke vragen of wensen er zijn.”

Geef je nu op !

Datum: Zondag 1 oktober – Vertrektijden:  13.30 – 15.30 uur – Opstapplaats: Oude locatie ‘bezoekerscentrum Nationaal Park’, Koaidyk 8a, 9264 TP Earnewald – Boot: Houthandel (overdekt) – Kosten: Gratis Contact: Rinaldo Zwart, r.zwart@ivn.nl Inschrijven via deze link