beachvolleybal

Schrijf je nu in voor beachvolleybal Skûtsjewike Grou

Grou – Over precies 4 weken is het zover: Skûtsjewike 2023 gaat van start!  Het eerste programma onderdeel wat op de agenda staat is het Skûtsje Beachen op vrijdag 28 juli midden in het dorp. Grousters.nl zal de inwoners van Grou regelmatig via deze site en facebook op de hoogte houden van de activiteiten tijdens de Skûtsjewike 2023.
Van vrijdag 28 juli tot en met zondag 6 augustus, iedere dag wordt er iets georganiseerd, om aan deel te nemen, om aan te moedigen of om naar te kijken! Zien we jou in Grou?

Beachvolleybal

We starten op de vrijdag met Het Grouster Beachvolleybal toernooi voor jong & oud in het centrum van Grou. Georganiseerd door Volleybalvereniging Grouw ’64 ! Er worden zandvelden gecreëerd voor Treemter, Amicaal en Scoop Icecream.
Geef je op via activiteiten@Grouw64.nl en doe mee!