Sint Piter kassabonnen actie in Grou nu al groot succes

Maar liefst 36 Grouster ondernemers adopteerden enthousiast het idee van Marten Boonstra (Echte Bakker Marten Boonstra) en Marcel Oost (Hotel Oostergoo) om het 120e bezoek van Sint Piter nog feestelijker te maken met een kassabonnen actie. “Als ondernemers hebben we ons hart verpand aan Grou. Sint Piter is Grouster cultureel erfgoed. De 120e viering van dit karakteristieke evenement is voor ons een mooie gelegenheid om onze waardering voor het dorp en haar cultuur uit te dragen”, aldus Marcel Oost.

De ondernemers bedachten een actie waar iedereen aan kan meedoen. Wie tussen 11 en 18 februari 2023 zijn kassabonnen, voorzien van naam en telefoonnummer, inlevert bij een van de deelnemende winkels en horecagelegenheden maakt kans op aantrekkelijke waardebonnen van € 25,- van de bedrijven.

Gezamenlijk stellen de deelnemende ondernemers ook nog eens waardebonnen van € 100,- en € 250,- beschikbaar die prijswinnaars vrij kunnen besteden bij een deelnemer naar keuze. Op zaterdag 18 februari trappen Sint Piter en Aldemar om 17.30 uur af met de trekking van de hoofdprijzen uit alle ingeleverde kassabonnen op het overdekte terras bij Hotel Oostergoo. Daarna volgt de trekking van de waardebonnen van € 25,- bij de deelnemende bedrijven. De loting is vrij toegankelijk voor een ieder die erbij wil zijn. Hij is ook live te volgen via de Facebookpagina ‘Winkelen in Grou’.

Prijswinnaars worden gebeld in de week na de trekking voor het in ontvangst nemen van hun prijs. Let wel: Alleen kassabonnen van deelnemende bedrijven en uitgegeven tussen 11 en 18 februari 2023 zijn geldig als loten in deze actie.

De deelnemers zijn:

Vis & Friet, Bloembinderij Andreanum, Watersportbedrijf Anja, Restaurant De Kade, Echte Bakker Marten Boonstra, Bertina, Toffe Zaken, Bistro Pinot, Bruna, Cornelder Scheepstechniek, De Bierhalle, Mannen van de Berg, Snackbar De Roef, De Schiffart, B&B De Thuiskamer, D’Oude Seylmakerij, Amicaal, Wolwinkel VAN DRAAD, Hans Bootveld, Herenkapper Offenga, Overstag aan de Haven, Het Theehuis, Berino, Hotel Restaurant Oostergoo, Hubo Grou, Scoop Icecream, Iris & Fleur, Jan & Japke, Joop Zandberg Fietsplezier!, Jumbo Grou, Krikke & Zn, Hema, Mitra Breeuwsma Grou, Moai Mode, Mode- en Sporthuis It Beaken, Overstag op het Plein, Paviljoen Prikmar, Silersshop, Grandcafé De Treemter en Poiesz Grou.