P!eps & Co aan het werk

P!EPS & CO een nieuwe kleurrijke atelierwinkel in Grou

Grou – Voor winkelend publiek en toeristen is de Hoofdstraat in Grou nu een stuk gezelliger. Het leegstaande kantoor van de voormalige Rabobank heeft een compleet nieuwe functie gekregen. Sinds tweede paasdag is hier P!EPS & CO, een leerbedrijf en atelierwinkel voor mensen met een verstandelijke beperking, gevestigd.

P!eps & Co interieur binnen Grou

Mooie geschenken in nieuwe winkel in de Hoofstraat.

 Atelierwinkel

P!EPS & CO is een eigentijdse atelierwinkel, waar creatieve producten worden verkocht, zoals kaarten, kussens, kaarsen, kunst en cadeau’s. Een deel van het assortiment wordt in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Klanten kunnen deze producten ook helemaal naar wens laten vervaardigen.

Het pand van de voormalige Rabobank

Het pand van de voormalige Rabobank.

 Verbouwing

Binnenkort kunt ook bij P!EPS & CO terecht voor een kopje koffie of thee. Het is de bedoeling dat het pand in het voorjaar van 2023 nog een verbouwing ondergaat om ruimte te maken voor een kaarsenmakerij. De atelierwinkel is zes dagen in de week geopend. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. U bent van harte welkom!