Grousters.nl en Pleatslik Belang Grou werken samen

Grou – Vandaag hebben voorzitter van Pleatslik Belang Grou Janke Sietsma en mede-eigenaar van Grousters.nl Henk Brinkman de overeenkomst getekend om samen te werken. Henk Brinkman gaat als redacteur de publiciteit voor PB Grou verzorgen. “Zo kunnen we naast kwalitatieve berichtgeving ook snel op actuele zaken inspelen”, laten beiden weten. Zo is er meer verbinding met de bewoners van Grou. 

Samenwerken

Het idee om te gaan samenwerken kwam naar voren omdat er contact was met Andries Oord van Friesland Centraal. Hij verzorgt de bouw van de website van www.pbgrou.nl. Het webdesignbureau werkte al langere tijd samen met Grousters.nl.

Watersport belangrijk voor Grou.

Watersport en recreatie belangrijk voor Grou. Foto: Press4All.nl

Zichtbaar

Met een actuele website voor PB Grou en het bereik van Grousters.nl via websites, en social media zoals facebook, instagram en twitter zullen veel inwoners van Grou geïnformeerd worden. Naast het schrijven van artikelen over Grou en het maken van foto’s zullen er ook videoreportages gemaakt worden. Henk Brinkman: “Ik heb kantoor aan huis in Grou, dus ben ik snel en 24 uur per dag inzetbaar voor Pleatslik Belang Grou. Kortom het is voor mij een echte uitdaging om samen op actuele dingen in te spelen. Hierin is Pleatslik Belang Grou een mooie partner”.

Daarom Grousters.nl

Janke: “Er gebeurt de laatste tijd enorm veel in Grou. Of het nu gaat om de mogelijke gasboringen van Vermillion, het opzetten van een dorpscoöperatie, de nieuwbouw van de Nijdjipstrjitte, de vaarweg door De Burd of de plannen op het terrein van het voormalige Groene Kruis of de Halbertsma Fabrieken. Het zijn dingen die ons als inwoners allemaal aangaan. Via Grousters.nl zullen we alle inwoners van Grou hiervan op de hoogte gaan stellen.”