New Holland Legendary Day bij Loonbedrijf Nauta in Grou

New Holland Legendary Day bij Loonbedrijf Nauta in Grou

Grou – Bij Loon-Grondverzet bedrijf Sjoerd Nauta vindt op vrijdag 10 september de New Holland Legendary Day plaats. Dit jaar niet centraal in Nederland maar op diverse plaatsen bij liefhebbers en gebruikers in de buurt. 

New Holland is een legendarisch trekkermerk met een 125 jaar lange historie. Het bedrijf werd gesticht in 1895 door Abe Zimmerman in New Holland (Pennsylvania) in de Verenigde Staten. In 2020 stond dit merk op de tweede plaats – na John Deere – van meest verkochte landbouwmachines ter wereld.

Legendary Days 2019

Als mooi vervolg op de Legendary Days van 2019 zijn er dit jaar dus op verschillende plekken events door heel Nederland. Loonbedrijf Nauta uit Grou is dit jaar uitgekozen tot één van de locaties waar diverse trekkers en landbouwmachines te zien zullen zijn.

New Holland Heavy Duty

New Holland Heavy Duty in actie.

Voor iedereen die met de trekker komt en zich aanmeldt op nhlegendaryday.nl/nl ligt een geschenkje klaar! Vooraf aanmelden is niet verplicht.

Het evenement is op vrijdag 10 september van 13:00 – 21.00 uur. Locatie: terrein Loonbedrijf Nauta Hôflân 15 Grou.