waterpolitie op het pikmeer in Grou

Overtreders tussen Grou en Leeuwarden beboet door waterpolitie

Voor de vierde dag op rij deelde toezicht te water verschillende boetes uit. Op het Pikmar bij Grou ging een 31 jarige man uit De Wilgen in de fout. Deze bestuurder van een waterscooter voer met een veel te hoge snelheid. Ook een 42-jarige bootbestuurder uit Peize en een 24 jarige man uit Reduzum werden voor hetzelfde vergrijp op de bon geslingerd. Wie geen vaarbewijs heeft kan ook rekenen op een prent, dat ondervond een 27-jarige Leeuwarder.

waterpolitie op het pikmeer in Grou

Waterpolitie op het pikmeer in Grou. Archieffoto 2019.  Foto: Press4All

Controles

De waterpolitie waarschuwde dinsdag nog diverse schippers voor hard varen en andere overtredingen. De controles gaan komende dagen door.