Vogelshow Volierevereniging Midden Friesland in Grou

Kleurrijke vogels tonen verenpracht tijdens vogelshow in Grou

Grou – Dit weekend hield de Volierevereniging Midden Friesland haar jaarlijkse vogelshow. Tientallen gevederde vrienden lieten zich tijdens deze show van hun beste kant zien.

Videoreportage vogelshow Grou. Video: Press4All

Voorzitter Pier Dijkstra uit Akkrum weet alles te vertellen over de gekweekte kleurrijke fladderaars. De keurig in rijen opgestelde kooitjes met vogels zijn onderverdeeld in verschillende soorten. Pier Dijkstra: “We hebben een kanarie-, tropen-, en parkietenkeurmeester. Waarbij onder andere naar het model en de houding wordt gekeken.”

Vloggers

Vloggers uit Grou maken een reportage voor hun youtube kanaal. Foto: Press4All

Tijdens de zondagmiddag stapten er ook een aantal jonge belangstellenden binnen, die voor youtube een eigen vlog over de tentoonstelling gingen maken. Pier Dijkstra: “Een beetje reclame voor de vereniging is natuurlijk altijd welkom.”