Grousters.nl lanceert nieuws-app 2.0

GROU – Grousters.nl heeft op 22 april de 2.0 versie nieuws-app gelanceerd. De applicatie is onder andere uitgebreid met toeristische informatie zoals een evenementenkalender en een overzicht van de meest populaire restaurants in Grou.

De huidige applicatie heeft momenteel al ruim 400 downloads. De redactie van Grousters.nl wil met de nieuwe toevoegingen een breder publiek aanspreken en het aantal downloads binnen korte tijd verdubbelen. Wat er in Grou te doen is, is nu door de agenda functie altijd binnen handbereik op je telefoon.

De redactie van Grousters.nl vindt het belangrijk om Grou ook digitaal op de kaart te zetten. ”We willen een digitale brug slaan met iedereen die van Grou houdt”, vertelt applicatie ontwikkelaar en redactielid Maarten de Vries. Om in de applicatie te adverteren kan een e-mail gestuurd worden naar: redactie@grousters.nl.

Download de applicatie door op de onderstaande buttons te klikken:

Android Grousters Apple Grousters
Heeft u tips of opmerkingen? 
Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier!

[contact-form-7 404 "Not Found"]