IGOFIT opent ”Personal Fit Studio” in Grou

GROU – IGOFIT personal training is recentelijk geopend en viert dit met een Open Dag op zondag 30 april. Initiatiefnemer Walter Nuiten heet op deze dag iedereen welkom op de Singel 60 in Grou tussen 10.00 en 14.00 uur.

IGOFIT onderscheidt zich door het bieden van begeleiding op maat. Walter Nuiten kan met zijn jarenlange ervaring mensen helpen hun leefstijl aan te passen en de gewenste progressie te maken. ‘Een optimaal voedingspatroon, rust en herstel, in combinatie met de juiste training en mindset zorgen voor het duurzaamste resultaat’, vertelt Walter.

Personal group training en personal training (1 op 1 of duo) behoren tot de mogelijkheden bij IGOFIT. Walter is al van jongs af aan geïnteresseerd geweest in krachttraining. Hij is actief geweest binnen de vechtsport en geeft al vele jaren fitness en groepstrainingen. Open Dag IGOFIT Locatie: Singel 60, Grou. Tijd: 10.00 – 14.00 uur.

Open Dag IGOFIT

  • Locatie: Singel 60, Grou.
  • Tijd: 10.00 – 14.00 uur.