Opnieuw schilderwedstrijd voor amateurs in Grou

GROU – Voor de vierde keer organiseert ‘Het Pand Grou’ de schilderwedstrijd KunSTreken voor amateurs in Grou. De ingebrachte werken worden tentoongesteld in Het Pand Grou en omliggende middenstandszaken in het centrum van Grou van 20 april tot en met 12 mei. Een vak- en publieksjury gaat de ingebrachte werken beoordelen.

Het Pand Grou wordt volledig gerund door vrijwilligers en vormt een bijzondere aanvulling op het bestaande winkeliersaanbod. Er is een groot aanbod van schilderijen, foto’s, keramiek, sieraden, glaskunst en cadeauartikelen te vinden, ingebracht door kunstenaars uit de wijde omgeving van Grou.

De opening van KunSTreken wordt verricht door de voorzitter van Businessclub Grou, Ivo Krikke. Schilders kunnen zich opgeven tot 1 april per mail info@hetpandgrou.nl of in Het Pand Grou in de Hoofdstraat 23.